Over Inter-Fast

Inter-Fast is een familiebedrijf opgericht in 1994.  Vanaf 2000 heeft de firma zich sterk ontwikkeld tot een vooraanstaand bouwbedrijf in algemene aannemingen onder leiding van de bestuurders vader Werner en zoon Filip Verhulst.

 

Dankzij de jarenlange ervaring van onze uitvoerders en de dagelijkse opvolging van alle werven staat Inter-Fast garant voor een hoogstaande service, een perfecte coördinatie en een kwalitatief resultaat.


Onze Bestaanreden:

Veilig uitvoeren van kwalitatieve bouwwerken met een team van vakbewame medewerkers en onderaannemers.  Met de hoogst mogelijke klantentevredenheid en rendabiliteit om ons continu te onderscheiden van de concurrentie.


Sinds 2007 beschikken wij over erkenning Klasse 6, categorie D. 

De Trends Gazellen zijn een welbekend fenomeen. Sinds 2002 selecteert het economische weekblad Trends de 200 snelst groeiende ondernemingen in elke provincie aan de hand van de Trends Top 100.000 van ondernemingen. De Trends-redactie gaat op zoek naar bedrijven die operationeel zelfstandig zijn, die 20 arbeidsplaatsen creëerden sinds de oprichting en minstens 5 jaar bestaan. Trends analyseert de groei van de geselecteerde bedrijven over een periode van 5 jaar qua omzet, cashflow en personeel. In 2009 verdient Inter-Fast nv de award in de categorie kleine ondernemingen.

 

Op 30 september 2010 behaalt Filip de prijs 'Jonge Vlaamse Aannemer'.   Deze prijs is een initiatief van de Vlaamse Confederatie Bouw en erkent en ondersteunt de jonge bedrijfsleiders van toonaangevende bedrijven in de bouwsector.  De genomineerden worden voorgedragen door de lokale bouwconfederaties, die zo invloedrijke bedrijven uit hun streek belonen voor hun bijdrage aan de industrie en de beroepsvereniging.