Over Inter-Fast

Inter-Fast is een familiebedrijf opgericht in 1994.  Vanaf 2000 heeft de firma zich sterk ontwikkeld tot een vooraanstaand bouwbedrijf in algemene aannemingen onder leiding van de bestuurders vader Werner en zoon Filip Verhulst.


 

Dankzij de jarenlange ervaring van onze uitvoerders en de dagelijkse opvolging van alle werven staat Inter-Fast garant voor een hoogstaande service, een perfecte coördinatie en een kwalitatief resultaat.


Onze Bestaanreden:

Veilig uitvoeren van kwalitatieve bouwwerken met een team van vakbewame medewerkers en onderaannemers.  Met de hoogst mogelijke klantentevredenheid en rendabiliteit om ons continu te onderscheiden van de concurrentie.


Inter-Fast door de tijd

2007

Wij beschikken over erkenning Klasse 6, categorie D. 

2009

Inter-Fast sleept een prijs in de wacht.

De Trends Gazellen zijn een welbekend fenomeen. Sinds 2002 selecteert het economische weekblad Trends de 200 snelst groeiende ondernemingen in elke provincie aan de hand van de Trends Top 100.000 van ondernemingen. De Trends-redactie gaat op zoek naar bedrijven die operationeel zelfstandig zijn, die 20 arbeidsplaatsen creëerden sinds de oprichting en minstens 5 jaar bestaan. Trends analyseert de groei van de geselecteerde bedrijven over een periode van 5 jaar qua omzet, cashflow en personeel. In 2009 verdient Inter-Fast nv de award in de categorie kleine ondernemingen.

 

2010

Op 30 september 2010 behaalt Filip de prijs 'Jonge Vlaamse Aannemer'.

Deze prijs is een initiatief van de Vlaamse Confederatie Bouw en erkent en ondersteunt de jonge bedrijfsleiders van toonaangevende bedrijven in de bouwsector.  De genomineerden worden voorgedragen door de lokale bouwconfederaties, die zo invloedrijke bedrijven uit hun streek belonen voor hun bijdrage aan de industrie en de beroepsvereniging.

 

2017-2018

In september 2017 startten wij met de uitbreiding en renovatie van onze eigen kantoren. Dit gebeurde in 2 fasen.

Fase 1

Van september 2017 tot en met december 2017 gebeurde de uitbreiding van het kantoor.

Fase 2

Van januari 2018 tot en met Pasen 2018 was het de beurt aan de renovatie en vervolmaking van het geheel.